4 نشانه قطعی شکست ایمپلنت دندان

جدیدترین و مفیدترین دانستنی های دندانپزشکی روز دنیا

4 نشانه قطعی شکست ایمپلنت دندان

پس از سال‌ها لذت بردن از ایمپلنت‌های دندان، متوجه می‌شوید که چند چیز عجیب در حال رخ دادن است. هنگام گاز زدن، احساس استحکام قبلی را ندارید. یا شاید دوباره سیگار کشیدن را شروع کرده‌اید و حالا لثه‌هایتان عقب‌نشینی کرده‌اند. آیا این می‌تواند نشانه‌های شکست ایمپلنت دندان باشد؟ در اینجا علائمی وجود دارد که باید مراقب آن‌ها باشید و سعی کنید از آن‌ها اجتناب کنید تا بتوانید ایمپلنت‌ها و لبخند خود را حفظ کنید.

کلینیک دندانپزشکی دکتر نوید ناطقی با بهره گیری از جدیدترین متریال و تکنولوژی ها و همچنین کادری مجرب به عنوان بهترین کلینیک دندانپزشکی در قیطریه آماده ارائه خدمات دندانپزشکی زیبایی و درمانی به شما عزیزان میباشد. برای دریافت مشاوره رایگان میتوانید با شماره 02122200110 تماس بگیرید


عقب‌نشینی لثه‌ها

بافت نرم صورتی نه تنها برای پوشاندن ریشه‌ها و پایه‌های ایمپلنت زیبا است، بلکه به تثبیت آن‌ها نیز کمک می‌کند. اگر متوجه شدید که دندان‌هایتان بلندتر از حد معمول به نظر می‌رسند یا نگاهی به پایه فلزی زیر خط لثه می‌اندازید، ممکن است به عفونتی به نام پری‌ایمپلانتیت مبتلا شده باشید که شبیه به بیماری لثه است. اگر درمان نشود، باعث تحلیل رفتن لثه‌ها و استخوان فک شده و حمایت از ایمپلنت‌های شما را تضعیف می‌کند. به همین دلیل است که مهم است به محض مشاهده این نوع علائم به دندانپزشک خود اطلاع دهید.

درد یا تورم در اطراف محل ایمپلنت

در چند روز پس از جراحی قرار دادن ایمپلنت، داشتن تورم و مقداری ناراحتی کاملا طبیعی است. با این حال، به استثنای بلافاصله پس از این عمل و قرار دادن روکش، ایمپلنت‌های شما نباید شما را آزار دهند.

دندان‌های جایگزین شما عصب ندارند، اما این بدان معنا نیست که اصلا نمی‌توانید چیزی احساس کنید. بافت لثه شما هنوز می‌تواند از طریق ناراحتی به مغز شما پیام دهد که مشکلی وجود دارد. درد یا تورم اطراف ایمپلنت‌های دندان نباید نادیده گرفته شود و می‌تواند یک علامت هشدار دهنده بزرگ برای شکست ایمپلنت باشد.

دندان‌های جایگزین شما شل شده‌اند

پس از ادغام کامل ایمپلنت‌ها با استخوان فک، دندان‌های جایگزین شما باید محکم و پایدار باشند. در نتیجه، اگر احساس کردید که استحکام ایمپلنت‌هایتان تغییر کرده است، فورا با دندانپزشک خود تماس بگیرید. ادامه جویدن یا گاز زدن با ایمپلنت‌های شل می‌تواند باعث شود که آن‌ها کاملا خارج شوند.

در برخی موارد، وضعیتی به نام بروکسیسم، که شامل دندان قروچه یا فشردن دندان‌ها در خواب است، می‌تواند باعث شود که ایمپلنت‌ها ناپایدار به نظر برسند. خوشبختانه، یک وسیله دهانی ساده می‌تواند تأثیر بروکسیسم بر ایمپلنت‌های شما را کاهش دهد و احتمالاً دندان‌های ترمیم شده شما را از شکست نجات دهد.

مراقبت نادرست از ایمپلنت های شما

گاهی اوقات نشانه واضحی که نشان می‌دهد ممکن است ایمپلنت‌ها شکست بخورند، لزوماً یک علامت نیست، بلکه رفتاری است که می‌تواند منجر به شکست شود. حتی اگر همه چیز را درست انجام دهید، ممکن است عواملی خارج از کنترل شما وجود داشته باشد که باعث شکست ایمپلنت شود، مانند درمان‌های سرطان یا پوکی استخوان. با این حال، در اکثر موارد، شکست ایمپلنت تا حد زیادی قابل پیشگیری است.

هنگامی که ایمپلنت دندان دریافت می‌کنید، به شما می‌گویند چگونه از آن‌ها مراقبت کنید. باید هر روز دندان‌های جایگزین خود را مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. علاوه بر این، باید حداقل دو بار در سال برای معاینه و تمیز کردن منظم به دندانپزشک مراجعه کنید. اگر این کارها را نکنید، احتمال شکست ایمپلنت به شدت افزایش می‌یابد.

اگر مراقب باشید و ایمپلنت‌های دندان خود را زیر نظر داشته باشید، لبخند شما می‌تواند برای دهه‌ها دوام داشته باشد، اما لازم نیست این کار را به تنهایی انجام دهید. دندانپزشک شما می‌تواند به شما کمک کند تا هرگونه نشانه‌ای از مشکل در ایمپلنت‌های خود را زیر نظر داشته باشید!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.